< Last Update : 01. Nov.2022 >

Menu

名物‼

豚ホルモン ・・・ ¥700-

Hormone (Pork Offal)/Intestine  ← Recommended‼

Boiled Pork innards 

호르몬

 เครื่องในหม

牛カルビ ・・・ ¥1,200-

Kalbi(Beef)/ Beef ribs

肋扇

갈비  

เนื้อสันนอกเนื้อวัว

豚肩ロース ・・・ ¥700-

Chuck Eye Roll(Pork)

中头肉

장정육

ไหล่ หมู

豚タン ・・・ ¥700-

Tongue(Pork)

猪舌

돼지  

 ลิ้นหหหมู

豚ハツ ・・・ ¥700-

Heart (Pork)

심장 

หัวใจหม

豚レバー ・・・ ¥600-

Liver(Pork)

 

 

ตับหม

豚のど軟骨 ・・・ ¥600-

Gristle (Pork)

脆骨 

연골 

กระดูกอ่อนหม

ジンギスカン ・・・ ¥700-

Mutton

羊肉 

양고기 

เนื้อ แกะ

焼き野菜 ・・・ ¥300-

Grilled vegetables

烤蔬菜

야채 구운 

ผักย่าง

キムチ ・・・ ¥400-

Pickled Chinese cabbage marinated in red chili powder.  Kimchi

韓式泡菜

김치 

 กิมจิ

お新香 ・・・ ¥300-

Japanese Pickles

일본어 절임

日式泡菜

ผักดอง

冷奴 ・・・ ¥200-

Cold Tofu

冷豆腐

두부

เต้าหู้เย็น

<Drink>

生ビール(Draft Beer) ・・・¥500-

瓶ビール(Bottled Beer)・・・¥700-

日本酒 (Sake/Japanese Rice wine) ・・・¥400- ~

焼酎 Shochu (Japanese Distilled Liquor / Glass) ・・・¥500-

 

ソフトドリンク(SoftDrink) ・・・¥200-

ノンアルコールビール(Non-Alcoholic Beer) ・・・¥400-

 

 

焼酎ボトル Shocyu(Japanese Distilled Liquor / Bottle)

保管期間:6ヶ月( Bottle Keep / 6month )

  キンミヤ(Kinmiya)・・・¥2,000-

  いいちこ(Iichiko)・・・¥2,500-

  黒霧島(Kro-kirishima)・・・¥2,500-

  赤霧島  (Aka-kirishima)・・・¥3,000-

ウィスキー(Whisky/Whiskey) 

  サントリー角(Suntory Kaku)・・・¥3,000-

 

”Shochu” is a Japanese distilled beverage.

It can be made from barley, sweet potatoes, rice, buckwheat and other ingredients.

Please tell us how you take your drink.
mixed with cold water,mixed with hot water, or on the rocks...

 

<割り材 Mixed with.........>¥200~

水+氷セット(Water+Ice Set) ・・・ Free!!

麦茶(Barley tea) ・・・ Free!!  

ホッピー(Hoppy/bottle)・・・¥200-

  ※What's Hoppy? ← Click!!

ウーロン茶(Oolong Tea)・・・¥200-

緑茶(Green Tea)・・・¥200-

レモンサワー(Lemon Sour)・・・¥200-   

 

 

 

<Corkage fee>

持込み抜栓料/开瓶费/코르크차지/ค่าที่เปิดขวด   ・・・ ¥2,000-